Boršč (2 porce)
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Složení
hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový list.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: | 320 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 76 |
Tuky: | 4 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
Sacharidy: | 8 g |
z toho cukry: | 3,4 g |
Bílkoviny: | 3,1 g |
Vláknina: | 0,9 g |
Sůl: | 1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář