ROCKBROS

KVALITA, DESIGN, NEJLEPŠÍ CENY, FUNKČNOST

RockBros je výrobce působící a prosperující nejen na asijském trhu se specializací na výrobu příslušenství pro cyklisty. Specializovaná výroba a bohaté zkušenosti společnosti umožnily získat výrobky, které jsou srovnatelné s kvalitou světových výrobců. Všechny výrobky uváděné do prodeje jsou pečlivě testovány a kontrolovány z hlediska kvality, designu i funkčnosti třífázovou kontrolou. V současné době obsahuje nabídka RockBros více než 120 modelů různých cyklo potřeb.

Cyklo brašny

Cyklo brašny RockBros jsou vyráběny s myšlenkou na pohodlnou a bezpečnou přepravu zavazadel a věcí všech velikostí. Cyklo brašny nabízí RockBros v mnoha velikostech, od těch nejmenších vhodné jen pro duše či sadu klíčů, přes sedlové brašny, velkokapacitní cyklo tašky s objemem 20-30 litrů, až po brašny pro mobilní telefon, takže můžete za jízdy snadno navigovat bez obav z deště. Zobrazit břašny RockBros

Sporovní brýle které zjasňují vidění

Polarizační sklo s iridiovou vrstvou a ochranou UV400 chrání před oslněním a odraženému světlu při silném slunci, například na oslněné vozovce po dešti. Mají odolny rámeček vyrobený z TR materiálu a hmotnost pouze 25 g. Zobrazit brýle RockBros

Inteligentní světla na kolo

Inteligentní světlo na kolo se automaticky zapíná i vypíná, také má automatické brzdové světlo, které zvýší intenzitu svitu na 2 sekundy, aby při brzdění upozornilo auta a chodce za vámi o snížení Vaší rychlosti.

Pokud se světlem vjedete na tmavé místo, světlo se automaticky rozsvítí, pokud je kolo 2 minuty v nečinnosti světlo se automaticky vypne.

Některá světla mají navíc Synchronní režim - pokud jsou v blízkosti dvě nebo více světel automaticky sesynchronizují blikání a přejdou do jednotného módu.

Také nesmíme zapomenout na Blinkr na kolo s dálkovým ovládáním - jedinečné směrovky světla upozorňují přijíždějící vozidla o zamýšlené změně vašeho směru jízdy. Režimy osvětlení a směrovky zadního světla kola se ovládají jednoduše stisknutím tří tlačítek na řídítkách.

Zobrazit světla RockBros